Verzending & betaling

Je kunt bij ons afrekenen via iDeal, Paypal en Bancontact.

Alle bestellingen worden verstuurd met PostNL. Zodra jouw bestelling binnen is, gaan wij er meteen mee aan de slag! We zorgen ervoor dat elke bestelling zorgvuldig en netjes wordt ingepakt.

De geschatte levertijd van een bestelling ligt tussen de 1-3 (werk)dagen na het verwerken van de bestelling.

Ja, al onze bestellingen worden verstuurd met een track & trace code! Zodra jouw bestelling verstuurd is, krijg je via het opgegeven e-mail adres een mailtje met daarin jouw persoonlijke tracking-code.

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Wat vervelend om te horen, maar het retourneren van producten is mogelijk. We vertellen je er op onze retourneer pagina meer over.

Oeps! We doen onze best om elke bestelling nauwkeurig te behandelen, maar het kan voorkomen dat er helaas toch iets is fout gegaan. Mocht dit het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via shop@endlessweekend.nl

Sommige unieke producten in onze shop worden niet meer aangevuld, daarvoor geldt op= op.

Bij de producten die wel weer aangevuld kunnen worden in de webshop, hebben wij de optie toegevoegd dat je je e-mailadres kunt invullen voor een notificatie wanneer het product weer wordt aangevuld. Dat betekent dat je als een van de eerste een mailtje ontvangt zodra dit product weer op voorraad is. Wees er dan snel bij, want het kan zijn dat je niet de enige die deze melding krijgt!

Sieraden care

Ja, op onze sieraden krijg je 3 maanden garantie op fabricagefouten. Dit houdt in dat de garantie vervalt wanneer er sprake is van oneigenlijk gebruik (zoals vallen, stoten of haken) en wanneer er een reparatie/aanpassing is gedaan door een derde partij. Wij kunnen niet garanderen dat elk sieraad gerepareerd kan worden, maar wij zullen samen tot de beste oplossing komen. Het verkleuren van een sieraad valt niet onder de garantie. Meer informatie over het verkleuren vind je hieronder.

Onze sieraden zijn gemaakt van fijne materialen en wij raden daarom altijd aan om er extra voorzichtig mee om te gaan. Bij elk sieraad ontvang je een opbergdoosje en tevens onze verzorgingstips. Mocht je deze verzorgingstips zijn kwijt geraakt, dan vind je die hieronder nog eens.

Wij raden aan om je sieraden apart van elkaar in het opbergdoosje te bewaren en/of op te hangen. Dit zorgt ervoor dat het sieraad niet in de knoop raakt en het materiaal beschadigd wordt. Ook raden we aan zowel onze zilveren als gouden sieraden niet in contact te laten komen met zonnebrandcrème, parfum, haarlak, make-up en chemische reinigingsmiddelen en dat je het sieraad af doet tijdens het sporten, douchen, slapen, zwemmen en wanneer je op het strand bent. Deze omstandigheden kunnen er namelijk voor zorgen dat het sieraad eerder verkleurd en/of beschadigd.

Sterling zilver is een natuurproduct, het blijft jarenlang prachtig en is dan ook duurzaam. Het is normaal dat zilver van kleur kan veranderen, dit heeft te maken met een (te) hoge zuurtegraad van de huid of wanneer het sieraad een tijdje niet gedragen is. Zilver kleurt dan donker, maar gelukkig is dit niet blijvend.

Je krijgt je zilveren sieraden weer schoon door het op te poetsen met een speciale zilverdoek of zachte doek. In enkele gevallen is het ook mogelijk om heel erg voorzichtig een zachte tandenborstel te gebruiken. Een andere effectieve tip is het maken van een soda-badje, lees er meer over in dit blogartikel.

Onze gold plated sieraden zijn gemaakt van sterling zilver met twee lagen 24K goud. Na verloop van tijd zal het gouden laagje slijten en dan verkleurt het sieraad naar sterling zilver. Gold plated sieraden hebben daarom wel extra aandacht nodig en is het erg belangrijk om je aan de sieraden care tips te houden.

Houd je sieraden uit de buurt van zonnebrandcrème, parfum, haarlak, make-up en chemische reinigingsmiddelen. Draag je gold plated sieraad niet tijdens het sporten, douchen, slapen, zwemmen en op het strand. Deze omstandigheden kunnen er namelijk voor zorgen dat het gouden laagje eerder verkleurd of slijt.

Contact

Heb je nog vragen?