Verzending & retournering

Verzendmethodes

Wij verzenden naar Nederland en België!
We doen onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren, denk hierbij aan een verwerkingstijd van 1-3 werkdagen en voor België 3-5 werkdagen. Houd er rekening mee dat je in het weekend en tijdens feestdagen misschien iets meer geduld moet hebben, dan verwerken wij de bestelling namelijk de volgende werkdag.

Jouw bestelling wordt verstuurd via PostNL in een envelop met bubbeltjesplastic of als pakket in een kartonnen doos.

Standaard verzendkosten

Nederland
Alle bestellingen binnen Nederland boven de €100,- verzenden wij gratis!
PostNL Brievenbuspost: €4,10 (0 tot 2 kilogram, inclusief track & trace)

België
PostNL Pakketpost: €9,- (0 tot 2 kilogram, inclusief track & trace)

Let op: Zorg er alsjeblieft voor dat je afleveradres correct is, we kunnen de bestellingen namelijk niet omleiden nadat ze verzonden zijn. Een bestelling die wordt geretourneerd vanwege een ongeldig adres kan op jouw kosten opnieuw worden verzonden. Na betaling is het niet mogelijk om te annuleren, wij verwerken de bestellingen snel.

Retournering

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren! Volg de onderstaande stappen om je retour te doen:

1. Meld je retour aan door een mail te sturen naar shop@endlessweekend.nl, met je naam, bestelnummer, het product en de reden van je retour.
2. Verzend je retour (op eigen kosten) naar het onderstaande postadres. Onze producten dienen binnen 30 dagen na ontvangst van je pakket te worden geretourneerd, met uitzondering van producten die gekocht zijn in de sale, mondkapjes en oorbellen vanuit hygiënisch oogpunt. Het product moet onbeschadigd, onaangetast en in de originele verpakking zitten.

Endless Weekend
Karekietweide 7
3993 CC, Houten
Nederland

Houd er rekening mee dat je zelf voor de retourzending dient te zorgen en de kosten hiervan moet dekken. De producten zijn jouw verantwoordelijkheid totdat ze ons bereiken. Endless Weekend kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor het zoekraken of beschadigen van de geretourneerde artikel(en). Wij raden daarom aan om de producten aangetekend of met track & trace code terug te sturen. Vergeet ook niet de factuur en de reden van retour bij je retourpakket toe te voegen voor een vlottere afhandeling.

Als wij jouw retourpakket hebben ontvangen, betalen wij binnen 14 dagen de kosten van de artikelen volledig terug (mits er wordt voldaan aan de voorwaarden van het retourbeleid), minus de retourkosten. Er zal terugbetaald worden via dezelfde betaalmethode die werd gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop.

Voor andere vragen over je bestelling, neem contact op met shop@endlessweekend.nl