Nieuwe sieradencollectie is live!

Het is zover! Onze nieuwe collectie sieraden is gelanceerd en we zijn er ontzettend trots op. We zijn erg creatief aan de slag gegaan en wij hebben voor opvallende kleuren en ontwerpen gekozen. Met deze speciale collectie willen wij vooral de nadruk leggen op het unieke karakter van elk sieraad.

Ze zijn ontworpen om door iedereen gedragen te worden en passen zowel bij nette blouses op het werk, als bij luchtige jurkjes op zonnige dagen en bij gezellige diners in leuke restaurants. De sieraden zijn sierlijk en fijntjes, gemaakt van echt Sterling zilver en goldfilled, gecombineerd met bijzondere en kostbare edelsteentjes in verschillende vormen en maten. Neem bijvoorbeeld turquoise, deze prachtige blauwe edelsteen staat voor vriendschappen en ‘Turquoise dreams’ is een ketting waarvan we in totaal slechts 2 exemplaren hebben gemaakt. Zo hebben we ook een ketting genaamd ‘Baby Rocks met tanzaniet’, in een mooie blauw/lila kleur en ook de ‘City Chic ketting met biwaparels en smaragd’ erin verwerkt.

Bewust hebben wij gekozen voor een zeer gelimiteerde oplage van elk sieraad, omdat ieder mens uniek is en een net zo uniek sieraad verdient.

Daarnaast is het leuk om te weten dat wij eraan gedacht hebben om zo vaak mogelijk een geboorte/maandsteen in het sieraad te verwerken, wat een extra leuk detail is! Boven alles hopen wij vooral dat je blij bent met jouw persoonlijke en unieke sieraad. 

Neem zeker een kijkje via deze link als je dat nog niet hebt gedaan.

x Tara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *